Skip to Content
Zmanjšajte vlago in si privoščite svež zrak

Preprosti načini za ohranjanje čistega zraka in izboljšanje kvalitete zraka v vašem domu.

Čist zrak je ključ za doseganje prijetne atmosfere našega doma.

Pogosto menimo, da je zrak na ulicah bolj onesnažen od tistega v naših domovih. Resnica je, da je zrak v našem domu lahko slabši od zunanjega. Pomembno je, da  vzdržujete čist in svež zrak.

Začeti boste morali s čiščenjem. Odstraniti je potrebno ves prah, ki se kopiči na površinah, kot so preproge, sedežne garniture in drugo mehko pohištvo, v katerem se lahko nabira prah, pršice in drugi alergeni. Prosite družinske člane, da pred vstopom v dom sezujejo čevlje in jakne. Na koncu ne pozabite pobrisati površin, da odstranite preostali prah.

Sedaj, ko ste opravili čiščenje ne pozabite, da je za čist zrak pomembno tudi zmanjšati količino vlage v vašem domu. Optimalna vlaga je med 50 in 60% relativne vlažnosti. Raven vlage se spreminja glede na vremenske pogoje in aktivnosti, zato je pomembno vedeti kako jo izmeriti in nadzorovati. Previsoka ali prenizka raven vlage lahko povzroči nelagodje, zato je pomembno nadzorovati stopnjo vlage v prostoru.

Eden od načinov odstranjevanja vlage je namestitev odstranjevalca vlage, ki zmanjša presežek vlage in ustvari ustrezno stopnjo vlage v domu. Namestite ga v prostore, kjer je visoka vlažnost (kopalnica, kuhinja).

Ohranite čist zrak v kuhinji z odstranjevalcem vlage, ki odstrani prekomerno vlago iz zraka.

Odstranjevalec vlage vam pomaga doseči čist zrak. Kako lahko obenem zmanjšate vlago in dosežete prijetno udobje vašega doma? Priporočamo vam Aromatherapy odstranjevalce vlage. Aromatherapy tab polnila in ustvarite prijetno atmosfero za sproščanje, poživljanje ali udobje v vašem domu.

Mogoče vas zanima